banner deze week

20/07/20

Groot keukenaanrecht = veel werk

Net gedaan met verwerken voor vandaag en de keuken is nog niet leeg. Tip: als je een keuken zet. Maak het aanrecht niet te groot want anders wordt dat constant vol gestapeld met groenten uit de tuin :-) Iedere keer je in de tuin komt zie je wel een komkommer, courgette, tomaat die je best wel oogst en voila die verdwijnt in de wachtrij in de keuken.

pesto times

yes, yes, yes het is pestotijd. Het grootste deel zetten we al weg voor de winter. Echt verslavend die pesto. Een traditie die nu toch al zo 'n twintig jaar duurt.

 

komkommertijd in de tuin

Iedere tuinier heeft nu wel komkommers of courgettes te geef. Nu het wat warmer wordt piekt de productie enorm. Zoek je nog een receptje om die overvloed te verwerken? Wel voila !

marjolein gekte

Neen, deze gaan we niet oogsten. De marjolein laten we nog een tijdje staan voor de bijen en hommels. Die zijn er echt verzot op.

 

banner waarom klein

Doorzoek de site

 

pcNieuwsbrief

Ontvang twee keer per jaar onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze acties.

 

Kies alle manieren waarop u wilt horen van Haal meer uit je tuin vzw:

U kunt zich op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van onze e-mails. Voor informatie over ons privacybeleid, bezoek onze website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

 

 

 

  

 

 

duurzame toekomst zonder texttekst duurzame toekomst