logo

 

Hoe kunnen we jou helpen?

 

Planten en zaadjes:

markt

Zelf dingen ontwerpen en maken, eigen planten opkweken, zelf zaden telen. Daar zet haal meer uit je tuin in al zijn publicaties volop op in. Om plantjes zelf op te kweken of zaden te telen moet je natuurlijk eerst aan startmateriaal geraken. Dan kan het handig zijn om te weten waar je aan goed materiaal raakt. In de artikelen op de website wordt er doorverwezen naar kleinschalige kwekerijen die biodiversiteit hoog in het vaandel dragen. Een aantal planten kweken we zelf op onze micro tuinkwekerij. Een uitgebreide catalogus en webshop hebben we niet. De planten en zaden vinden hun thuis via (planten)markten en evenementen.

 

Plantenmarkten en evenementen waar we aan deel nemen vind je terug in onze agenda. 

 

 

Cursussen en voordrachten:

zomerschoolEen beeld zegt meer dan 1000 woorden. Daarom vind je heel wat foto 's op het blog. Niet alles kan op foto gevat worden. Iets proeven of voelen dat lukt nog niet digitaal. Hetzelfde gaat op voor het aanleren van praktische trucjes. Voordrachten en workshops zorgen voor een oplossing.

Zelf beleef ik altijd veel plezier aan het geven van voordrachten en workshops omdat het leuk is om elkaar eens te ontmoeten. De interactie geeft energie omdat ik geïnspireerd raak door jullie verhalen.

Cursussen en voordrachten organiseren we zowel in eigen beheer als voor verenigingen.

In onze agenda kan je bekijken welke cursussen we op dit moment organiseren.

Wil je een voordracht organiseren voor je vereniging? Neem dan contact met ons op en we bekijken hoe we kunnen samenwerken.

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

Automatisch getipt worden als er een nieuw artikel verschijnt? Volg de facebookpagina van haal meer uit je tuin