foto voedselbosHAAL MEER UIT JE VOEDSELBOS

Haal Meer Uit Je Tuin en Villa VanZelf bundelen dit voorjaar hun krachten, kennis en energie om je een stevige voedselboscursus aan te bieden.

Marc van Villa VanZelf biedt je een dieper inzicht aan van het functioneren van natuur, een voedselbos en jouw rol daarin. Permacultuur, successie, bodem, systeemanalyse, plantenkennis, patronen in een voedselbos zijn enkele centrale thema’s die aan bod komen. Wat is nog het verschil tussen voedselbos, permacultuur, natural farming, syntropic farming en ecologisch tuinieren? Marc geeft je er een eenvoudig en aanschouwelijk beeld van.

Alexander van Haal Meer Uit je Tuin neemt je graag mee naar zijn tuin waar je heel praktijkgericht kan ervaren hoe natuur en oogst samengaan in een systeemgericht design. Hij leert je bomen vermeerderen via enten, stekken en zaaien, toont je hoe je water gebruikt op het land en laat je de vele facetten van biomassa zien en ervaren, en hoe je dat integreert in je design. Aan het einde van deze cursus heb je een dieper inzicht in het functioneren van natuurlijke en productieve systemen en design en heb je een reeks nuttige technieken in de vingers die je meteen kan toepassen om met je eigen project een extra stap vooruit te zetten. We nemen met deze cursus een snelle start, zodat we nog dit voorjaar kunnen enten, snel inschrijven is dus de boodschap. Kostprijs van deze zeer complete cursus is 600 € voor leden van Haal meer uit je tuin en 660 € voor niet leden.

Inschrijven kan door een mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 
   

 

voedselbosdata

logos

 

 

 

Vzw Haal meer uit je tuin
Regentwijk 17
3890 Gingelom

Ondernemingsnummer BE 0670.733.818
Rekeningnummer IBAN: BE67 9731 7244 2287
e-mail: haalmeeruitjetuin@gmail.com

Op de hoogte blijven van onze activiteiten? Schrijf je in op de nieuwsbrief (bovenaan de pagina) of volg de instagram- of facebookpagina van haal meer uit je tuin

 | Algemene voorwaarden | | GDPR en privacybeleid |