logo

Categorie: Bouw prachtige voedselproductiesystemen

Over het ontwerpen en aanleggen van systemen of gebruik gerust het woord tuinen die mooi zijn om naar te kijken en uitnodigen om er in te vertoeven, bijdragen aan biodiversiteit, avontuurlijk zijn en een overvloed aan voedsel produceren daar gaat het over in deze blogcategorie.                

Online workshop (deel 2): mulchen

Mulchen, het toverwoord dat je steevast tegenkomt in boeken over ecologisch tuinieren. Maar hoe doe je dat? En met welke materialen? We delen enkele tips uit de praktijk in dit tweede deel van de online workshop.

En ja, ook oogsten doen we al volop want de nieuwe tuin is ondertussen al meer dan zes weken aangelegd en zes weken dat is gewoon al wat je nodig hebt om heel wat lekkers op je bord te toveren.

 

Doorzoek de site

 

pcNieuwsbrief

Ontvang twee keer per jaar onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze acties.

 

Kies alle manieren waarop u wilt horen van Haal meer uit je tuin vzw:

U kunt zich op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van onze e-mails. Voor informatie over ons privacybeleid, bezoek onze website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

 

 

 

Vzw Haal meer uit je tuin
Regentwijk 17
3890 Gingelom
BE 0670.733.818
haalmeeruitjetuin@gmail.com

Op de hoogte blijven van onze activiteiten? Schrijf je in op de nieuwsbrief (bovenaan de pagina) of volg de instagram- of facebookpagina van haal meer uit je tuin