Agenda vzw Haal meer uit je tuin

We zijn niet alleen virtueel actief. Het liefst van al zijn we onder de mensen. Ontmoet ons op één van onze activiteiten.

Tot binnenkort!

 

 Workshops en opleidingen 

   

genieten aan de vijver 

Haal meer uit je tuin is even op vakantie. Niet ver weg, gewoon thuis, relaxen in onze tuinen, boekjes lezen en genieten van wat rust zodat we binnenkort weer super creatief kunnen zijn en talrijke nieuwe experimenten opzetten. 

Tot binnenkort (dat zal wellicht allemaal niet zo lang duren :-) ),

Groeten,

Alexander en Elena 

 

 Tip: Schrijf je in op de nieuwsbrief dan wordt je automatisch op de hoogte gehouden van ons nieuwe programma workshops en opleidingen dat in december verschijnt.

 

 

 Andere activiteiten waar we achter de schermen aan werken:

onze groentenclub

 Aanmelden voor seizoen 2021 kan nu. Als je in de buurt woont is dit een geweldige kans om een heel seizoen lang kraakverse, smakelijke en voedzame groenten en kruiden te krijgen, rechtstreeks uit de tuin. We hebben maar plaats voor 25 leden, dus wacht niet te lang met je aan te melden.

Wil je lid worden of heb je vragen? Stuur ons even een mailtje  (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

 

Doorzoek de site

 

pcNieuwsbrief

Ontvang twee keer per jaar onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze acties.

 

Kies alle manieren waarop u wilt horen van Haal meer uit je tuin vzw:

U kunt zich op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van onze e-mails. Voor informatie over ons privacybeleid, bezoek onze website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

 

 

 

Vzw Haal meer uit je tuin
Regentwijk 17
3890 Gingelom

Ondernemingsnummer BE 0670.733.818
Rekeningnummer IBAN: BE67 9731 7244 2287
e-mail: haalmeeruitjetuin@gmail.com

Op de hoogte blijven van onze activiteiten? Schrijf je in op de nieuwsbrief (bovenaan de pagina) of volg de instagram- of facebookpagina van haal meer uit je tuin