Zelf dingen ontwerpen en maken, eigen planten opkweken, zelf zaden telen. Daar zet haal meer uit je tuin in al zijn publicaties volop op in.

Om plantjes zelf op te kweken of zaden te telen moet je natuurlijk eerst aan startmateriaal geraken. Dan kan het handig zijn om te weten waar je aan goed materiaal raakt. In de artikelen op de website wordt er doorverwezen naar kleinschalige kwekerijen die biodiversiteit hoog in het vaandel dragen.

Een aantal planten en zaden kweken we zelf op onze micro tuinkwekerij. Snuister gerust door ons aanbod.

Bestellen? Stuur ons een mailtje: haalmeeruitjetuin at gmail.com

 

Samenaankoop bijzonder fruit

samenaankoop

De samenaankoop 2022 is voorbij. In het najaar van 2023 (16/09/23 om precies te zijn) volgt er een nieuwe actie. Je kan dan plantgoed bestellen van moerbei, kaki, winterappels, druiven, bramen, bessen en nog veel meer. Al nieuwsgierig naar het aanbod? Neem dan een kijkje in de catalogus van de vorige actie. Dan heb je een idee wat je kan verwachten. Let wel, het aanbod kleinfruit zal gevoelig uitgebreid worden en prijzen kunnen nog veranderen aangezien we op dit moment nog geen offertes ontvangen hebben van de kwekers waar we mee samen werken.

Schrijf je in op de nieuwsbrief of wordt lid en je krijgt automatisch een bericht als er een nieuwe actie start.

 

Lekkere tafeldruiven

eet vs wijndruif

Zot van druiven? Wij ook. Daarom kweken we zelf planten op van soorten die de moeite waard zijn voor eco-tuiniers. Alle druiven zijn op dit moment de deur uit. Bestellen kan opnieuw vanaf 16/09/23. Liever proeven voor je plant? Kom dan naar de opentuindag op 24/09 (zie agenda voor meer info)

 

Kiemkrachtige eco-zaden

zaden bulk

 De zadenactie was een succes. Bedankt voor jullie talrijke bestellingen! Achter de schermen zijn we al volop bezig met een nieuw aanbod voor te bereiden dat we publiceren in december. Schrijf je in op de nieuwsbrief of wordt lid van Haal meer uit je tuin en je wordt automatisch op de hoogte gehouden wanneer er terug zaden beschikbaar zijn.

 Word jij ook lid?

enkele ledenvoordelen:

  • kortingen: maar liefst 20 % korting op aankoop van struiken en bomen, 20 % op zaden en 10 % op deelnameprijs van cursussen en workshops die we organiseren 
  • Deelname aan leerrijke evenementen: bijvoorbeeld proeverijen van fruit
  • Toegang tot exclusieve rassen en plantensoorten uit onze collectie. Niet alleen als opgekweekt plantgoed. Binnenkort komen er ook stekken en enten beschikbaar voor leden

 lidmaatschap een jaar

Lid worden kan hier

Vzw Haal meer uit je tuin
Regentwijk 17
3890 Gingelom

Ondernemingsnummer BE 0670.733.818
Rekeningnummer IBAN: BE67 9731 7244 2287
e-mail: haalmeeruitjetuin@gmail.com

Op de hoogte blijven van onze activiteiten? Schrijf je in op de nieuwsbrief (bovenaan de pagina) of volg de instagram- of facebookpagina van haal meer uit je tuin

 | Algemene voorwaarden | | GDPR en privacybeleid |