logo

Wie zijn wij?

 

Alexander

AlexVan jongs af aan gepassioneerd door eetbare planten en 'dingen maken'. Daarom is hij sinds jaar en dag bezig met tuinieren, land- en tuinbouw, houtbewerking, eetbare planten, buitenleven enz. Hij deelt enthousiast zijn ervaringen en helpt je op weg naar je eigen eetbare paradijs.

 

Alexander collage

 

Elena

LenaElena is een vrolijke, sociale spring-in-'t-veld. Ze genoot een praktische opleiding als zelfvoorziener op de kleine Russische boerderij van haar ouders. Naast planten, zaaien en mooie tuinfoto's maken, weet zij als geen ander hoe je de tuinoogst omtovert in smakelijke gerechten.

 

Lenacollage

 

Laura & co

LauraLaura is de jongste telg van onze familie. Ze neemt haar taak als tuinhulp heel serieus op en zorgt naast de beveiliging van ons tuindomein voor het herderen van de kippen. Zelf geteelde groenten en fruit smaken haar bijzonder goed.

 

 dierencollage

Tal van andere tuinbewoners door ons geïntroduceerd zoals onze eenden, kippen of schapen of gewoon vanzelf opduikend in onze kleine tuinoase daar maak je kennis mee al lezend op deze website.

 Word jij ook lid?

enkele ledenvoordelen:

  • kortingen: maar liefst 20 % korting op aankoop van struiken en bomen, 20 % op zaden en 10 % op deelnameprijs van cursussen en workshops die we organiseren 
  • Deelname aan leerrijke evenementen: bijvoorbeeld proeverijen van fruit
  • Toegang tot exclusieve rassen en plantensoorten uit onze collectie. Niet alleen als opgekweekt plantgoed. Binnenkort komen er ook stekken en enten beschikbaar voor leden

 lidmaatschap 2024

Lid worden kan hier

Doorzoek de site

 

pcNieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte van al onze acties.

 

Kies alle manieren waarop u wilt horen van Haal meer uit je tuin vzw:

U kunt zich op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van onze e-mails. Voor informatie over ons privacybeleid, bezoek onze website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

 

 

 

duurzame toekomst zonder texttekst duurzame toekomst

Vzw Haal meer uit je tuin
Regentwijk 17
3890 Gingelom

Ondernemingsnummer BE 0670.733.818
Rekeningnummer IBAN: BE67 9731 7244 2287
e-mail: haalmeeruitjetuin@gmail.com

Op de hoogte blijven van onze activiteiten? Schrijf je in op de nieuwsbrief (bovenaan de pagina) of volg de instagram- of facebookpagina van haal meer uit je tuin

 | Algemene voorwaarden | | GDPR en privacybeleid |