Hoe zaden bestellen?

Heel simpel:
1. Voeg de zaden die je wenst toe aan je winkelwagen in de webshop en vul je gegevens in. U ontvangt per mail een bevestiging van je bestelling.

                          2. Schrijf het bedrag over naar IBAN: BE67 9731 7244 2287 (Bic: ARSPBE22 ) op naam van vzw Haal meer uit je tuin

                                                    3. U ontvangt de bestelde zaden (lees het kopje hoe snel verzenden we hier onder )

haartHoeveel betaal je? = zadenprijs + verzending

Zadenprijzen: Om het simpel te houden kosten alle zaden evenveel: 2,4 € per pakje voor leden van vzw Haal meer uit je tuin en 3 € per pakje voor niet leden. Leden krijgen maar liefst 20 % korting bovenop tal van andere voordelen.

Verzending van zaden: We houden onze verzendingen duurzaam en betaalbaar door te kiezen voor briefpost. Het pakketje wordt dus niet geleverd door een koerier, wel door de postbode. U betaald slechts 4 € voor verzending in België en 7 € per bestelling voor verzending naar Nederland (sorry, de posttarieven blijven jaar na jaar behoorlijk stijgen).

Bij vragen omtrent verzending kan u steeds contact met ons opnemen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Hoe snel verzenden we?:

Wij doen ons uiterste best om bestelde zaden zo spoedig mogelijk bij jullie te krijgen. Wij versturen steeds op maandag. Alle orders waarvan de betaling op dat moment binnen is worden verzonden. Zo ligt er tijdens het weekend niets bij een sorteercentrum. Gelieve bij je betaling dezelfde naam te vermelden als op je bestelformulier in de webshop.

 

 

Wat als de voorraad van een artikel uitgeput is?

Dan vervangen wij dat artikel niet door een ander soort zaden. We storten het bedrag van het niet voorradige zaad terug en brengen jou hier van op de hoogte.

 

zadenactie 2022 1

 

Wees er snel bij en doe je voordeel!

Dit is een actie uit liefde voor biodiversiteit en de drang om die te delen. We zijn een vereniging die dit doet zonder winstoogmerk. Het is vrijwilligerswerk en dat willen we graag zo houden. Daarom is deze actie beperkt in tijd. Je kan bestellen tot maandag 21 maart 2022

 

 

Logo green.

Waarom zaden van Haal meer uit je tuin vzw?

  • alles is eco geteeld. 
  • de kiemkracht van onze zaden is top.
  • al de aangeboden zaden telen we zelf
  • We verzenden duurzaam en zo goedkoop mogelijk. Niet met een koerierdienst wel in een gewone envelop
  • Je steunt onze werking zodat we nog meer mensen kunnen warm maken om een eetbare tuin aan te leggen

 

Vzw Haal meer uit je tuin
Regentwijk 17
3890 Gingelom

Ondernemingsnummer BE 0670.733.818
Rekeningnummer IBAN: BE67 9731 7244 2287
e-mail: haalmeeruitjetuin@gmail.com

Op de hoogte blijven van onze activiteiten? Schrijf je in op de nieuwsbrief (bovenaan de pagina) of volg de instagram- of facebookpagina van haal meer uit je tuin