logo

Hoe kan ik je verder helpen?

Test, test, veerkracht test....

wij zijn ok

 

(Een beetje kaderen: deze brief publiceerden we in de tweede week van de eerste coronalockdown en werd zomaar één van de populairste artikelen op deze website)

We kregen de afgelopen week vaak de vraag: hoe is het met jullie? Wij zijn ok en gezond! Bedankt voor jullie bezorgdheid.

Met vzw Haal meer uit je tuin ligt dat anders. Sinds een paar weken zijn de inkomsten in vrije val omdat alle voordrachten, cursussen en plantenmarkten geannuleerd zijn dit voorjaar.

Iedere crisis is een kans om zaken anders aan te pakken. Laten we eerlijk zijn. Ook wij hebben een dagje getreurd om alles wat we zo lang voorbereid hebben te zien opgaan in rook. Echt niet fijn. Maar één dagje treuren is genoeg. We zien het als een test. Wat ging er nu mis met ons systeem?

Lees meer...

 

 

Hoe vzw Haal meer uit je tuin jou kan helpen om van je tuin een eetbaar paradijs te maken:

  

 

Lees meer...

 

Hoe kunnen we jou helpen?

 

Planten en zaadjes:

markt

Zelf dingen ontwerpen en maken, eigen planten opkweken, zelf zaden telen. Daar zet haal meer uit je tuin in al zijn publicaties volop op in. Om plantjes zelf op te kweken of zaden te telen moet je natuurlijk eerst aan startmateriaal geraken. Dan kan het handig zijn om te weten waar je aan goed materiaal raakt. In de artikelen op de website wordt er doorverwezen naar kleinschalige kwekerijen die biodiversiteit hoog in het vaandel dragen. Een aantal planten kweken we zelf op onze micro tuinkwekerij. Een uitgebreide catalogus en webshop hebben we niet. De planten en zaden vinden hun thuis via (planten)markten en evenementen.

 

Plantenmarkten en evenementen waar we aan deel nemen vind je terug in onze agenda. 

 

 

Cursussen en voordrachten:

zomerschoolEen beeld zegt meer dan 1000 woorden. Daarom vind je heel wat foto 's op het blog. Niet alles kan op foto gevat worden. Iets proeven of voelen dat lukt nog niet digitaal. Hetzelfde gaat op voor het aanleren van praktische trucjes. Voordrachten en workshops zorgen voor een oplossing.

Zelf beleef ik altijd veel plezier aan het geven van voordrachten en workshops omdat het leuk is om elkaar eens te ontmoeten. De interactie geeft energie omdat ik geïnspireerd raak door jullie verhalen.

Cursussen en voordrachten organiseren we zowel in eigen beheer als voor verenigingen.

In onze agenda kan je bekijken welke cursussen we op dit moment organiseren.

Wil je een voordracht organiseren voor je vereniging? Neem dan contact met ons op en we bekijken hoe we kunnen samenwerken.

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

Haal meer uit je tuin vzw bouwt mee aan een duurzame toekomst

duurzame toekomst

Negatieve berichtgeving over allerlei problemen bereikt ons dagelijks. Het klimaat warmt op, de biodiversiteit staat onder druk, vruchtbare bodems spoelen weg... Dat er het één en ander aan de hand is met ons leefmilieu weten we ondertussen allemaal. Vertellen dat het anders moet om een mooie toekomst tegemoet te gaan is een open deur in trappen. Haal meer uit je tuin wil verder gaan dan dat en een positieve boodschap brengen. Aanzetten om het niet bij woorden te laten maar wel de daad bij het woord te voegen. En waar kan je beter beginnen dan in je eigen tuin?

Lees meer...

Doorzoek de site

 

pcNieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte van al onze acties.

 

Kies alle manieren waarop u wilt horen van Haal meer uit je tuin vzw:

U kunt zich op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van onze e-mails. Voor informatie over ons privacybeleid, bezoek onze website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

 

 

 

 Word jij ook lid?

enkele ledenvoordelen:

  • kortingen: maar liefst 20 % korting op aankoop van struiken en bomen, 20 % op zaden en 10 % op deelnameprijs van cursussen en workshops die we organiseren 
  • Deelname aan leerrijke evenementen: bijvoorbeeld proeverijen van fruit
  • Toegang tot exclusieve rassen en plantensoorten uit onze collectie. Niet alleen als opgekweekt plantgoed. Binnenkort komen er ook stekken en enten beschikbaar voor leden

 lidmaatschap 2024

Lid worden kan door 24 € over te maken op de rekening van Haal meer uit je tuin vzw met vermelding van je naam en e-mailadres BE67 9731 7244 2287

Vzw Haal meer uit je tuin
Regentwijk 17
3890 Gingelom

Ondernemingsnummer BE 0670.733.818
Rekeningnummer IBAN: BE67 9731 7244 2287
e-mail: haalmeeruitjetuin@gmail.com

Op de hoogte blijven van onze activiteiten? Schrijf je in op de nieuwsbrief (bovenaan de pagina) of volg de instagram- of facebookpagina van haal meer uit je tuin

 | Algemene voorwaarden | | GDPR en privacybeleid |