Agenda vzw Haal meer uit je tuin

We zijn niet alleen virtueel actief. Het liefst van al zijn we onder de mensen. Ontmoet ons op één van onze activiteiten.

Tot binnenkort!

 

 Workshops en opleidingen 

   

masterclass druiven

22 en 29/10: Masterclass druiven (online). Je droomt van lekkere tafeldruiven uit eigen tuin? Droom niet langer. Volg de cursus en leer:

- druiven leiden en snoeien in allerlei vormen

- welke rassen plant je best aan in ons klimaat

- hoe bescherm je je druiven tegen ziekten en plagen

Online cursus, twee avonden, donderdag 22 en 29 oktober vanaf 19 u, prijs 24 € niet leden, 21,6 €/pp voor leden, inschrijven kan door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

  

 

 

 

    

snoeicursusSnoeicursus fruit (Appel, druif, bessen, etc...), op een eenvoudige manier wordt uitgelegd en getoond hoe je topfruit in eigen tuin kan telen door te snoeien. Plaats: Gingelom, datum nog te bepalen. Wie op de hoogte wenst gehouden te worden van deze cursus geeft best een seintje op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

 

 

 

 

Afhaalmomenten plantgoed:

31/10: Levensboom Gingelom: In samenwerking met het gemeentebestuur werd een actie opgezet waarbij ieder gezin waar er een kindje geboren wordt een appelboom van een bijzonder ras verkijgt om aan te planten in eigen tuin. Wie in aanmerking komt krijgt een uitnodiging tot afhaling van het gemeentebestuur

31/10: afhaalmoment samenaankoop bijzonder fruit (enkel na afspraak)

04/11: afhaalmoment samenaankoop bijzonder fruit (enkel na afspraak)

 

Andere activiteiten waar we aan werken:

onze groentenclub

 Aanmelden voor seizoen 2021 kan nu. Als je in de buurt woont is dit een geweldige kans om een heel seizoen lang kraakverse, smakelijke en voedzame groenten en kruiden te krijgen, rechtstreeks uit de tuin. We hebben maar plaats voor 25 leden, dus wacht niet te lang met je aan te melden.

Wil je lid worden of heb je vragen? Stuur ons even een mailtje  (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

 

Doorzoek de site

 

pcNieuwsbrief

Ontvang twee keer per jaar onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze acties.

 

Kies alle manieren waarop u wilt horen van Haal meer uit je tuin vzw:

U kunt zich op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van onze e-mails. Voor informatie over ons privacybeleid, bezoek onze website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

 

 

 

Vzw Haal meer uit je tuin
Regentwijk 17
3890 Gingelom

Ondernemingsnummer BE 0670.733.818
Rekeningnummer IBAN: BE67 9731 7244 2287
e-mail: haalmeeruitjetuin@gmail.com

Op de hoogte blijven van onze activiteiten? Schrijf je in op de nieuwsbrief (bovenaan de pagina) of volg de instagram- of facebookpagina van haal meer uit je tuin