Agenda vzw Haal meer uit je tuin

  

Cursusreeks  

jaarrondJaarrond Oogsten

Ja hoor, we organiseren deze topper opnieuw. Gebruik maken van de diversiteit aan planten, daar draait het om in deze cursus. Door proeven, ruiken en kijken leer je heel wat nieuwe planten en hun gebruiken kennen. In deze reeks kom je ieder seizoen langs in onze tuin. We sluiten de reeks af met een ontwerpsessie zodat je aan de slag kan in eigen tuin. 

Inclusief:

  • uitgebreide lunch
  • thee, koffie
  • cursusmateriaal
  • iedere les krijg je een plantje mee naar huis 

Het hele programma 

Prijs: 337,5 € leden, niet leden betalen 375 €

Inschrijven: stuur een mailtje naar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

 

Marktjes en andere evenementen

rondleiding haal meer uit je tuin

 

We zijn optimistisch en kijken vooruit naar de eerste geplande evenementen in 2022 zoals de plantenmarkt van Bokrijk, feest in de boomgaard in Wevelgem en vele andere. We houden jullie op de hoogte van zodra dit weer doorgaat.

 

Doorzoek de site

 

pcNieuwsbrief

Ontvang twee keer per jaar onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze acties.

 

Kies alle manieren waarop u wilt horen van Haal meer uit je tuin vzw:

U kunt zich op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van onze e-mails. Voor informatie over ons privacybeleid, bezoek onze website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

 

 

 

Vzw Haal meer uit je tuin
Regentwijk 17
3890 Gingelom

Ondernemingsnummer BE 0670.733.818
Rekeningnummer IBAN: BE67 9731 7244 2287
e-mail: haalmeeruitjetuin@gmail.com

Op de hoogte blijven van onze activiteiten? Schrijf je in op de nieuwsbrief (bovenaan de pagina) of volg de instagram- of facebookpagina van haal meer uit je tuin