logo

vier

 

Fietskar

 

 

Onmisbaar in onze tuin

Eén van onze belangrijkste tuingereedschappen zijn twee fietskarren. We hebben een tuin thuis en eentje 900 m verder en de fietskarren zijn permanent in gebruik als transportmiddel. Je krijgt er vaak meer mee vervoerd dan met een auto. Kijk maar mee.

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

marktfiets

Marktjes

Tot twee jaar geleden hadden we geen wagen. De enige reden waarom we uiteindelijk een auto aangeschaft hebben was om het vol te kunnen houden om s 'avonds te gaan lesgeven. Want als je drie a vier lessen per week geeft en s 'avonds ofwel 30 km fiets of meer dan 2 uur op de trein moet zitten waardoor je pas rond 12u30 terug thuis komt dan hou je dat niet vol. We wonen in Limburg en het openbaar vervoer is hier niet zo schitterend georganiseerd.

Voordien gebeurde alles met de fiets. Ook wanneer we naar plantenmarkten gingen om Haal meer uit je tuin vzw te promoten. Heel onze stand past op twee karren. Zo reden we tot wel 57 km ver (enkele rit!). En neen, onze fietsen zijn niet elektrisch :-)

 

 

 

 

dierenvervoer

Dierentransport

Op de foto eén van onze lammetjes die bij de moeder niet mocht drinken. Omdat hij twee keer per nacht gevoederd moest worden sliep hij s' nachts thuis. S' morgens naar de weide en s 'avonds terug naar huis. Met de fietskar natuurlijk!

 

 

 

 

 

 

  

hooiwagen fiets

Hooiwagen

Als we hooien moeten de balen vaak 400 m verplaatst worden naar de opslag. Kan perfect met de fietskar. 5 balen per rit.

 

 

 

 

 

 

 

  

kippenhok fietskar

Tiny house

Grapje. Dit zou wel super tiny zijn. De kar wordt ingezet voor allerhande verhuiswerk. Soms maken we zelfs wel dingen op maat om net op die kar te passen. Zoals dit kippenhok dat trouwens helemaal uit elkaar schuift om zo makkelijk te kunnen verplaatsen. Want een houten hok van die dimensies weegt immers wel een beetje.

 

Doorzoek de site

 

pcNieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte van al onze acties.

 

Kies alle manieren waarop u wilt horen van Haal meer uit je tuin vzw:

U kunt zich op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van onze e-mails. Voor informatie over ons privacybeleid, bezoek onze website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

 

 

 

 Word jij ook lid?

enkele ledenvoordelen:

  • kortingen: maar liefst 20 % korting op aankoop van struiken en bomen, 20 % op zaden en 10 % op deelnameprijs van cursussen en workshops die we organiseren 
  • Deelname aan leerrijke evenementen: bijvoorbeeld proeverijen van fruit
  • Toegang tot exclusieve rassen en plantensoorten uit onze collectie. Niet alleen als opgekweekt plantgoed. Binnenkort komen er ook stekken en enten beschikbaar voor leden

 lidmaatschap 2024

Lid worden kan door 24 € over te maken op de rekening van Haal meer uit je tuin vzw met vermelding van je naam en e-mailadres BE67 9731 7244 2287

Vzw Haal meer uit je tuin
Regentwijk 17
3890 Gingelom

Ondernemingsnummer BE 0670.733.818
Rekeningnummer IBAN: BE67 9731 7244 2287
e-mail: haalmeeruitjetuin@gmail.com

Op de hoogte blijven van onze activiteiten? Schrijf je in op de nieuwsbrief (bovenaan de pagina) of volg de instagram- of facebookpagina van haal meer uit je tuin

 | Algemene voorwaarden | | GDPR en privacybeleid |